Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2016 07:56

Βραδιά Ροκ

Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι με την παρέα σας σε μια βραδιά ροκ υπόκρουσης στο λιμάνι ,πλατεία φλοίσβου με 3 νεανικά και φρέσκα συγκροτήματα απο τήν Άθηνα μα και απο τήν Κόρινθο μας !!

Ganzi Gun (Athens) (Modern Rock) :

Οι GANZI GUN ξεκίνησαν σαν ιδέα από τον Μανώλη Μαθιουδάκη και τον Διονύση Μπουραζάνη το σεπτέμβρη του 2011.

Ετσι ξεκίνησε η διαδικασία εύρεσης μελών. Αρχικά στην μπάντα μπήκε ο Γιάννης Καραμπίνης (ντραμς), μετά ο Γιώργος Παπαδημητρίου (κιθάρα) και τέλος ο Ανδρέας Καραούλης ( φωνή).

Το όνομα GANZI GUN προέρχεται από την λέξη των Σουμέριων GAN-ZI-GUN-NU που σημαίνει το φάρμακο του μυαλού. Αφότου οριστικοποιήθηκε η σύνθεση της μπάντας, άρχισαν άμεσα οι live εμφανίσεις σε πολλά μαγαζιά της Αθήνας μερικά από τα οποία είναι πολύ σημαντικά όπως πχ το Κύτταρο . Στην αρχή αρχίσαμε σαν μπάντα διασκευών , στην πορεία όμως αρχίσαμε να έχουμε τα δικά μας κομμάτια. Ύστερα από μια πολύ όμορφη και επιτυχημένη συναυλιακή σεζόν το καλοκαίρι του 2012 αποχωρούν από την μπάντα ο Γιάννης και ο Γιώργος και τη θέση τους παίρνουν ο Γιάννης Ψαράκης (ντραμς) και ο Θανάσης Δαδακαρίδης (κιθάρα). Το καλοκαίρι του 2013 αποχώρησε ο Αντρέας Καραούλης λόγω αλλαγής μουσικής κατεύθυνσης και στην θέση του, μπήκε ο Χρήστος Φακιόλας. Με αυτό το νέο και δυνατό line-up συνεχίσαμε της ζωντανές μας εμφανίσεις σε πολλά μαγαζιά της Αθήνας αλλά και την δημιουργία κομματιών. Στο τέλος του χρόνου θα είναι έτοιμο και το πρώτο μας cd.. Chris Fakiolas - Vocals Dionyssis Bourazanis - Guitars Thanassis Dadakarides - Guitars Manolis Mathioudakis - Bass Giannis Psarakis - Drums Vegan Mosquitoes (Athens) (Rock / Αlternative) Οι Vegan Mosquitoes σχηματίστηκαν τον Οκτώβριο του 2014. Στόχος της μπάντας είναι να εκφραστεί γράφοντας πρωτότυπη μουσική σε ύφος rock/alternative χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί από ταμπέλες. Τα δυνατά κ γεμάτα ενέργεια Live είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του group.Η μπάντα πρόσφατα ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του πρώτου της ΕΡ Martina Demopoulou-vocals George Rodger-bass Dimitris Kouniakis-guitar / vocals Nasos Fontaras-drums Drunk Jackals (Corinth) (Boogie Rock / Country) Οι Drunk Jackals σχηματίστηκαν το Φεβρουάριο του 2015 στην αχανή, ανελέητη έρημο που είναι γνωστή ως Κόρινθος. Επηρεασμένοι απ' το περιβάλλον τους και τα κοινά τους γούστα, αποφάσισαν να παίξουν παλιομοδίτικο αμερικάνικο ροκ με φόντο τη σκονισμένη αμερικανική δύση. Με όπλο το αλκοόλ και διάθεση για ροκάρισμα στρέφουν το βλέμμα τους στον ορίζοντα με τον καυτό ήλιο να δύει από πίσω τους. Το πρώτο μας EP, Seven Souls, κυκλοφόρησε και είναι διαθέσιμο από διάφορες πηγές.

Ακούστε το στο Bandcamp: https://drunkjackals.bandcamp.com/releases

και στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Hrh1arlfN_E

Ακούστε το πρώτο μας single, "Tonight", εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=mxic74aFuZ4

Επιπλέον ακούστε κομμάτια μας και στο Soundcloud: https://soundcloud.com/stream Theo: Vocals Leslie: Guitars Πολωνός: Bass Πανάγος: Drums & Percussion