Τετάρτη, 07 Σεπτέμβριος 2016 21:49

Αποστολή: Κάτι από τη χρονιά που γεννήθηκε κάθε παιδί

Αποστολή: Κάτι από τη χρονιά που γεννήθηκε κάθε παιδί 7 Σεπτεμβρίου #KE2016

Τα "Καυτά Νέα" για το 2004; Γεννιέται η ΕΛΕΝΗ ΠΛΟΥΜΗ!!!! (Από ότι έμαθε στη συνέχεια η Ελλάδα φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς αγώνες και επίσης διαλύθηκαν οι ΠΥΞ ΛΑΞ, πράγμα που τη στενοχώρησε πολύ!) Έτερο "Καυτό Νέο"του 2004!

Η γέννηση του Στέλιου Μαντά (που γίνεται αφορμή, η οικογένειά του να συν-γιορτάζει τα γενέθλιά του με τα ...περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα κλπ. κλπ., βλέπε νίκη της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ 2004) 2005!

"ΗOT NEWS"! Η Κλάρα Μαρία Λιμολλάρι γεννιέται! ( ...το αμέσως επόμενο αξιοσημείωτο γεγονός της χρονιάς είναι οτι κερδίσαμε στην Eurovision με την Έλενα Παπαρίζου :O :O :O Ουάου!). 2006.

1ο "Παγκόσμιο Νέο"! Ο Άρης πάτησε το πόδι του στον πλανήτη γη !( Ο δικός μας Άρης όχι ο πλανήτης. " Καλά βήματα στη ζωή" ευχήθηκε στον εαυτό του ...άμα τη αφίξει του στη γη) 2ο "Παγκόσμιο Νέο" του 2006:

Γεννιέται ο Δημόπουλος Γιώργος! , (αλλά δυστυχώς, κλείνει η διώρυγα του Σουέζ, εεε...ΣΥΓΓΝΩΜΗ της Κορίνθου εννοώ, λόγω κατάπτωσης των πρανών! Ευτυχώς που δεν υπήρχε Μαιευτήριο στο Λουτράκι, Γιώργο...!) 2008!

Ένα αστέρι γεννιέται (καθ'ομολογίαν του)! Ποιό;

Μα ένας μελλοντικός τρανός Αρχιτέκτονας ( ...που προς το παρόν κρατάει την ανωνυμία του για να μη φέρει σε δύσκολη θέση τον Renzo Piano)! 2009! 1ο "ΚΟΥΚΟΥ": Η περιπέτεια της Μελίνας μόλις άρχισε...!

(Επίσης και η περιπέτεια του Μπαράκ Ομπάμα που μόλις είχε ορκιστεί Πρόεδρος) 2009!

2ο "ΚΟΥΚΟΥ": Ήρθε σε τούτον τον κόσμο η Πέγκυ από το Βασίλειο..., από το ΒΑΣΙΛΕΙΟ της! (Το Γεγονός αυτό επισκίασε οποιοδήποτε άλλο του 2009 και δεν κρίθηκε - από την ίδια - απαραίτητο να αναφερθεί κάποιο).

Μεγάλη μας τιμή Υψηλοτάτη! ......................... Με τέτοιου βεληνεκούς αναφορές κύλησε η μέρα σήμερα!

Φυσικά είχαμε και άλλες λαμπρές γεννήσεις αλλά ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η καταγραφή των υπολοίπων συμβάντων της χρονιάς τους. Όταν έχουμε νεότερα, θα σας ενημερώσουμε ;)

Τα " Καυτά Νέα", τα " Παγκόσμια Νέα", τα "HOT NEWS" το "ΚΟΥΚΟΥ"κλπ είναι το Α και το Ω της παγκόσμιας ενημέρωσης! Reporters: Τα παιδιά Αρχισυντάκτριες: Κατερίνα Κολόκα - Φάλια Παπαγιαννοπούλου